Restovaná kuracia pečeň

Potrebujeme: Restovaná kuracia pečeň

kuracia pečienka, lečo, cibuľa, olej, čierne mleté korenie, soľ, majoránka

Ako na to:

Kuracie pečienky umyjeme a nakrájame na menšie kúsky. Očistenú a nadrobno nakrájanú cibuľu dáme do horúceho oleja a opražíme.
Pridáme nakrájanú pečienku, dochutíme korením a premiešame. Podlejeme vodou a necháme dusiť cca 30 min.
Potom pridáme lečo, zamiešame a dochutíme soľou. Pečeň a lečo necháme dusiť, kým nezmäknú (cca 15 – 20 min). Odstavíme z ohňa.
Nakoniec do pečienky pridáme trochu majoránky a premiešame. Podávame s ryžou.

Fotogaléria k receptu

14.04.2012 | autor:

Podobné recepty