Nepečená jablkovo-pudingová torta

Potrebujeme:

6 ks jabĺk, piškóty, 2 pudingy (Dr. Oetker, môžeme dať jeden vanilkový a jeden banánový), ¾ l vody, kryštálový cukor asi 5 – 6 lyžíc záleží aké sú jablká

Ako na to:

Jablká očistíme a nakrájame na plátky. Cca 0,5 l vody dáme variť s cukrom, vo zvyšnej vode neskôr rozrobíme puding. Do vriacej vody dáme jabĺčka a chvíľku ich povaríme. Jablká vyberieme a do jablkovej vody vlejeme rozrobený puding a uvaríme.
Zoberieme tortovú formu na spodok dáme trocha pudingu a rozotrieme. Teraz ideme striedať vrstvy takto: uložíme vrstvu piškót, piškóty polejeme pudingom, dáme uvarené jabĺčka, puding, piškóty a na koniec puding.
Necháme vychladnúť a polejeme čokoládovou polevou. Ak chceme, môžeme tortu ozdobiť šľahačkou.

18.08.2008

Podobné recepty