Piškóta s pudingovým krémom a šľahačkou

Potrebujeme:

200 g polohrubej múky, 4 vajcia, 200 g cukru, 4 lyžice horúcej vody, 1 šľahačka v prášku, strúhaná čokoláda
Krém: 1/2 l mlieka, 2 jahodové pudingy, 4 lyžice cukru, 1 vanilkový cukor, 1 tvaroh, 250 g Hery

Ako na to:

Z mlieka, pudingového prášku a cukru uvaríme puding. Do vychladnutého zašľaháme vanil. cukor, tvaroh a heru. Žĺtka ušľaháme s cukrom a pridávame po lyžiciach vodu. Potom vmiešame múku, nakoniec sneh z bielkov.
Plech vymastíme a vysypeme múkou. Upečený piškótu potrieme krémom a na krém dáme vrstvu šľahačky ušľahanej podľa návodu na vrecku. Povrch posypeme nastrúhanou čokoládou.
Krém: Z mlieka, pudingového prášku a cukru uvaríme puding. Do vychladnutého zašľaháme vanil. cukor, tvaroh a heru.

09.10.2011

Podobné recepty