Pikantná králičia zmes

Potrebujeme:

50 dkg králičieho mäsa (stehná, chrbát), 20 dkg šampiňónov, 1 väčšia cibuľa, 1 pór, 2 mrkvy, 4 strúčiky cesnaku, 4 dkg masla, 4 dkg oleje, 1 dl kečupu, hladká múka, mleté čierne korenie, soľ

Ako na to:

Vykostené králičie mäso nakrájajte na kocky, osoľte, okoreňte a premiešajte s pokrájaným cesnakom. Nechajte odležať. Nadrobno nakrájanú cibuľu opražte na oleji do ružova, pridajte na kolieska nakrájanú mrkvu, pór a na plátky nakrájané šampiňóny. Všetko premiešajte a dobre poduste. Pred dokončení šťavu zaprášte múkou, zapražte, pridajte kečup a doduste. Nakoniec môžete pridať trochu červeného vína.

21.02.2007

Podobné recepty