Cestoviny Aloo Ghobi

Potrebujeme:

cestoviny, paradajky, olej, cibuľu, slaninu, cesnak, vegetu, chilli, petržlenovú vňať, strúhaný parmezán

Ako na to:

Cestoviny uvarte, tak aby boli vo vnútri trochu tvrdé a nechajte ich odkvapkať. Paradajky sparte horúcou vodou, olúpte a nadrobno pokrájajte.
Na väčšej panvici nechajte na oleji speniť nadrobno nasekanú cibuľu, pridajte nakrájanú slaninu a cesnak, orestujte, pridajte nasekané paradajky, trocha vegety, štipku chilli a povarte asi 5 min. Nakoniec pridajte nasekanú petržlenovú vňať.
Do ešte horúcej omáčky vsypte uvarené cestoviny a na miernom ohni spolu miešajte a prehrievajte.
Pred podávaním posypte strúhaným parmezánom.

19.03.2009

Podobné recepty