Jahňací stejk so špenátovými listami na cesnaku

Potrebujeme:

1 porcia
200 g jahňacieho chrbta bez kosti, stejkové korenie, bylinky na stejk, špenátové listy (čerstvé alebo rozmrazené), 1 strúčik cesnaku, čierne korenie a soľ, bylinkové maslo, zeleninu na ozdobenie

Ako na to:

Jahňací chrbát narežeme na plátky, stlačíme a opečieme neosolený z oboch strán do požadovanej farby. Osolíme, okoreníme stejkovým korením a bylinkami na stejky.
Čerstvé alebo rozmrazené špenátové listy stlačíme, cesnak prelisujeme alebo nadrobno nakrájame. Na panvici s trochou oleja orestujeme cesnak, pridáme špenátové listy, dochutíme soľou a mletým čiernym korením a dusíme, kým sa všetka šťava zo špenátu nevyparí.

16.05.2011

Podobné recepty