Kurací sendvič

Potrebujeme:

3 kuracie prsia, 2 PL oleja, kajenské korneie, 50 g majonézy, 75 g kyslej smotany, 2 až 3 paradajky, 1 lyžicu citrónovej šťavy, 50 g hlávkového šalátu, 6 plátkov sendviča, soľ

Ako na to:

Kuracie prsia umyjeme pod studenou tečúcou vodou, osušíme, prerežeme napoly, odstránime kožu a tuk.
V pekáči zohrejeme olej, mäso osolíme, okoreníme, vložíme do pekáča a upečieme dozlatista.
Majonézu premiešame s citrónovou šťavou, kyslou smotanou a osolíme. Paradajky a šalát umyjeme a necháme odkvapkať. Paradajky narežeme na plátky, šalát na širšie pásiky.
Plátky sendviča krížom prerežeme - dostaneme dva trojuholníky. Natrieme majonézou, šesť polovíc obložíme šalátom, paradajkami a nakrájaným pečeným mäsom. Zakryjeme zvyšnými trojuholníkmi.

03.07.2009

Podobné recepty