Zemiakový šalát s tofu

Potrebujeme:

360 g Alfa Bio Tofu, 160 g sójovej majonézy, 300 g zemiakov, 180 g sterilizovaných uhoriek, 1 konzervu sterilizovaného hrášku, 3 mrkvy, 800 g cibule, soľ, horčicu, ocot
Sójová majonéza: 140 ml sójového nápoja, 105 ml oleja, citrónovú šťavu, soľ (príp. podľa chuti pridať aj cesnak)

Ako na to:

V šupke uvarené zemiaky necháme vychladnúť, očistíme a nakrájame na drobné kocky, tiež cibuľu, uhorky, varenú mrkvu a TOFU. Pridáme sterilizovaný hrášok. Majonézu premiešame s horčicou, octom, podľa chuti dosolíme a zľahka premiešame s ostatnými surovinami. Podávame vychladnuté.
Recept na sójovú majonézu: Všetky ingrediencie zmixujeme dohladka.

29.12.2008

Podobné recepty