Hrianky s pečeňovou nátierkou

Potrebujeme:

20 g masti, 20 g cibule, 100 g pečene, soľ, mleté čierne korenie, 1 natvrdo uvarené vajce, 50 g škvariek, 1 lyžičku horčice, sendvič

Ako na to:

Na masti speníme posekanú cibuľu, pridáme umytú pokrájanú pečeň a rýchlo upečieme. Podlejeme troškou vody a vychladnutú pečeň aj so šťavou vložíme do mixéra.
Pridáme soľ, mleté čierne korenie, uvarené posekané vajce, horčicu, škvarky a všetko spolu zmixujeme alebo dvakrát premelieme na mäsovom mlynčeku.
Sendvič nakrájame tenké plátky, ktoré po oboch stranách opečieme.
Vychladnuté natierame pečeňovou nátierkou a ozdobíme kyslou uhorkou.

28.10.2008

Podobné recepty