Šalát s hydinovým mäsom

Potrebujeme:

250 g mäsa z hydiny (pečeného, vareného, duseného), 100 ml oleja, ocot, soľ, mleté čierne korenie, 2 lyžice kečupu, 1 cibuľu, 2 uvarené zemiaky, 2 väčšie mrkvy, 2 sterilizované uhorky, 3 uvarené vajcia, 2 lyžice bieleho jogurtu

Ako na to:

Mäso pokrájame na malé kúsky. Pridáme ošúpané a na kocky pokrájané zemiaky, nadrobno pokrájanú cibuľu, postrúhanú mrkvu a uhorky.
Vajcia ošúpeme, pokrájame na malé kocky a pridáme k zmesi. Osolíme ju, okoreníme, pokvapkáme kečupom, pridáme štipku postrúhaného muškátového orieška, okvapkáme olejom, premiešame a dáme do chladu odležať. Pred podávaním primiešame jogurt.

23.11.2008

Podobné recepty